Om oss

Ett ledande företag inom betonghåltagning i Stockholm

Välkommen till ett företag som alltid ska ligga i framkant. Vi har som mål i att alltid vara bäst på det vi gör och vi ser - oavsett om det handlar om betonghåltagning, om borrning, om rivning eller om sanering - till att erbjuda våra kunder högkvalitativa lösningar till rimliga priser. Genom åren har vi vuxit oss stora och vi räknas idag som en av de ledande aktörerna i hela Norden. Det kommer inte som en slump, utan det är frukten av ett fokuserat arbete där vi hela tiden sett till att ta steg i rätt riktning.

Vi arbetar med regelbunden utbildning av all vår personal och ser till att alla våra anställda har en arbetsmiljö som de trivs med. Utan våra anställda och deras unika kunskaper så vore vi ingenting.

Vi ser alltid till kundens bästa. Det är en viktig utgångspunkt. För oss spelar det ingen roll om vi anlitas för ett mindre uppdrag hemma hos dig som privatperson eller om vi blir kontrakterade för ett större projekt med infrastruktur i Stockholm: vi ska alltid leverera en hållbar, prisvärd och kvalitativ lösning.

Vill du ha en betongborrning i Stockholm genomförd i syfte att öppna upp för fler fönster? Inga problem: vi gör jobbet på ett effektivt och professionellt sätt där du som beställare ska känna delaktighet. Det senare är viktigt. Vi går igenom insatsen med dig innan och förklarar vad som ska göras. Detta skapar en öppen kommunikation som rätar ut eventuella frågetecken. För oss är kommunikationen med kund A och O.

Vi tar miljöfrågan på allvar

Miljöfrågan är något som vi fäster ett stort fokus på. I vår bransch så har vi alla möjligheter att påverka och bidra till en bättre miljö. Vi kommer dagligen i kontakt med möjligheter att både återvinna och återbruka olika typer av material och vi har skapat välutvecklade rutiner för hantering av exempelvis avfall som vi stöter på.

Att vi dessutom specialiserat oss på sanering av radon, av asbest och av andra miljöfarliga ämnen är ytterligare ett exempel på hur vi kan göra skillnad. Vi väljer även maskiner och utrustning med en tanke på miljön och samma sak gäller för de bilar vi använder oss av. En annan detalj handlar om planering. Genom att planera våra uppdrag grundligt så slipper vi en massa onödiga resor fram- och tillbaka utan kan fokuserat ta oss an uppdraget. Det ger effektivare jobb - och en mindre påverkan på klimat och miljö.

Vi ska bli ännu bättre

Vårt mål alltid att utvecklas. Vi ska bli bättre inom alla områden och vi ska bli det företag som går i bräschen för andra. Oavsett om det handlar om en vanlig betonghåltagning i Stockholm eller om att riva ett helt hus så finns det nästan alltid små detaljer som kan bli strået vassare. Vi analyserar och följer upp våra arbeten och drar lärdomar av varje uppdrag. Som kund till oss kan du även vara trygg med att alla uppdrag dokumenteras både före-, under och efteråt. Det fungerar som en bra garanti i framtiden om någonting exempelvis skulle gå sönder.

Behöver du vår hjälp? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen!

Låt oss hjälpa dig med betonghåltagning